2018. június 26., kedd

MELERONOS RÁ-VILÁGÍTÓ- INSPIRÁCIÓS - PRIVÁT LÉLE-K-ONZULTÁCIÓK

A szoba hangulata, kellékei  változhatnak 


ANGYAL KURZUS ESTI FÉNYEI - MEMOÁR


AMIKOR RÓZSA-GYÓGYKURZUS ÉS KEDVESSÉG JÁRTA ÁT A TERET IS AZ IDŐT - MEMOÁR 
A BOROSTYÁN -GYÓGYKURZUS IS FENOMENÁLIS HANGULATÚ VOLT - MEMOÁR 
egy kis FEL-TŰZ-ELŐ este hangulat képei 


A LEVENDULA GYÓGYÍTÓ-VARÁZS KURZUS PÁR FOTÓJA AMIKOR MÉG CSAK KÉSZÜLŐDTEM 


a KÉPEK szinte semmit nem adnak vissza az ott történő élményekből ...de bevallom minden alkalom egy elképesztő utazás még nekem is ...


ÉS MÉG SOK MÁS HANGULAT FOGADJA A BETÉRŐT...SOSEM TUDHATOD ÉPPEN MILYEN .....


Mikor érdemes megkeresned engem? 
Ha érzed, hogy a hétköznapi misztikus tanítások csak egy gyenge verziója a valóságnak ! 

Ha szeretnéd, hogy az eddig összeszedett információd és gyakorlati hatásaidra RÁVILÁGÍTÁST kapj, hogy ne egy kommersz  eltorzult, visszafogott energiaszinten ragadj le élet-küldetésed során.

Bármivel foglalkozol a hétköznapokban , nem mindegy kiknek és milyen módon termeled az értékes ENERGIÁD ! 

Én egy MEGÁLLÓD vagyok ahova betérsz és a Rá-Világítások alapján ....Te döntöd majd el merre tovább... 
Én nem győzködlek arról , hogy amit tanultál eddig az rossz vagy sem ...de rávilágítok a várható hatásaira - így ezzel számolva tudsz dönteni életed különféle hatásait tekintve.


Nem támogatom és nem tanítom a Földön ma eltorzított átlagos , eltúlzott  spirituális tanokat se az ezoterikus dolgokat..... mivel egy teljesen más Világ létezője vagyok  ezeken túli Rá-Világításaimból tudok számodra  támogatást adni utadhoz ha úgy érzed pont erre van szükséged éppen. 

ÉRZÉSEID alapján dönts, hogy el AKARSZ-e jönni, ha csak gondolkodsz rajta és dilemmázol az kevés !   TUDD MIT AKARSZ A JÖVŐDTŐL !
A privát inárium átlagos időtartama 2 óra 
díja : 25.000 ft /2 óra   

 Hétvégi speciális időpont is kérhető , ennek díja : 35.000 ft /2 óra - egyeztetés e-mailben .

A kiírt időpontokból tudsz választani, a jobb oldali "SZABAD IDŐPONTOK LISTÁJA " ROVATBÓL ahol havi bontásban találhatod a még szabad időpontokat. 


jelentkezés : meleronnn@gmail.com


A KURZUSOKRÓL KÜLÖN A JOBB SÁVBAN TALÁLHATSZ AKTUÁLIS KIÍRÁSOKAT ÁRAKKAL EGYÜTT !


(Az időpont foglalási díj befizetése után, az összeg nem visszaigényelhető lemondás esetén DE átkérhető más privát inárium-időpontra ha legalább 48 órával előtte lemondatott az időpont

 (ez egyszer vehető igénybe! ) vagy átruházható más személy részére !Amennyiben nekem szól közbe az élet váratlanul és le kell mondanom az időpontot, abban az esetben visszautalom az összeget, vagy ha új időpont is megfelel akkor áttesszük máskorra - ilyen nagyon ritkán fordulhat elő .Mivel időpontra érkezik mindenki így a késések miatt sajnos nem tudom a csúszást figyelembe venni , sajnos az lejön a 2 órás időtartamból ! Köszönöm  szépen a megértést  !Ha ott a helyszínen érzi valaki, hogy még maradna plusz 2 órát , arra is van mód ha épp nem érkezik senki más, tehát mindenképp érdemes rákérdezni.Ilyenkor a plusz díj a helyszínen rendezendő és a számlát e-mailben küldöm át .

Rólam :

Nem foglak jelmezben fogadni és nem fogom Neked produkálni külsőre a más-világiságot...hétköznapi embert fogsz találni ,
egy rejtett formában - magas vagyok és kerek jelenleg - észrevétlenségre törekedve ! 

Rólad : 


Nálam nincs nemed, korod, hovatartozásod, vallásod...csak TE VAGY MINT EMBER ÉS MINT LÉLEKHATALMASSÁG akit nagyra tartok , hogy épp hozzám érkezel mert úgy érzed.. vannak nálam "KULCSAID " Földi vagy Misztikus életed különféle KAPUIHOZ... Meglehet, hogy tudod pontosan miért akarsz jönni.... nyugodtan írd össze a kérdéseid előre , hiszen nem biztos, hogy ott eszedbe jut mindegyik ..


De az is lehet, hogy csak azt ÉRZED , jönni akarsz .....de nem is érted miért! Ilyenkor a Lelked, a Sorsod jobban tudja...de emberként Neked kell rábólintani ... szeretnél-e engedni ennek a belső sugallatnak .Az Ináriumok helyszíne : Budaörs 

 (pontos cím, értesítési telefonszám,  a jelentkezés díjának befizetése után e-mailben fog érkezni )


Köszönöm a figyelmedet , ha úgy érzed  jönni szeretnél
Nem e Világi szeretettel várlak ! 
MelEron 
meleronnn@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése