2018. május 14., hétfő

MI VÁLTOZOTT, MIRE SZÁMÍTHATSZ HA ELJÖSSZ HOZZÁM ? MELERON INFORMÁCIÓ A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓKHOZMI VÁLTOZOTT, MIRE SZÁMÍTHATSZ HA ELJÖSSZ HOZZÁM ?
MELERON INFORMÁCIÓ A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓKHOZ :
Többen kérdeztétek, hogy mi változott e téren, mert magatokon is érzitek, hogy elképesztő ERŐK hatnak a változásaink jó fele haladásáért mindannyiunkra !
Megharcoltatok sokan azért, hogy létezzetek.... és nem a harcra ösztönözlek arra már sokatokat kiképeztelek..
Az új ERŐ-EVOLUCIÓTOKBAN a FELFEJLESZTÉS lesz intenzíven a lényeg , és a megértések , történések, szortírozása!
Túlterhelten nehéz TEREMTENI CSODÁS REMEK ÉLETET !
Ne feledd... lehet, hogy harcosnak születtél de a HARCOSOK SZÍVÉBEN IS A BÉKE ÉS A SZERETET A "MUNICIÓ" !!!!
Ha eleve BÉKÉS SZERETETRE SZÜLETTÉL és ezt követed... könnyű dolgod lesz de meg kell tanulni pár ÚJ ENERGIA TEREMTŐ-TERMELŐ ALAPVETŐ UNIVERZUMI T-ÖRVÉNYT ...ezeket még csak most fogjátok megkapni ...
Több dologban változást tapasztalhat aki régen volt és most jön el újra, vagy aki teljesen újként érkezik számára is más lehet , hiszen lehet, hogy amit itt olvasott régen nálam az keményebb volt most pedig szelídebb a kommunikációs forma.
Nagyon fontos, hogy tudjátok, nem arra születtem, hogy karakánsággal tanítsam azokat akiknek rám van szüksége de megvolt az oka az elmúlt sok-sok évnek amiért a keményebb, egyszerűbb hangvételt kellett alkalmazni mivel az eljutott és ha nem jutott volna el , sokan ma szó szerint nem élnétek a fizikai testetekben.
Viszont eljött végre az az idő amikor a rám találók, képesek meghallani egy szelídebb energia áramlat formában is a mondandók ÓRIÁSI ERŐ-KULCSAIT és ehhez nem kell kemény energia forma.
MI változott még ?
Például, hogy bármely témában megkereshetsz és MEGHALLGATLAK !
Az, hogy milyen dolgok miatt szeretnél újra vagy újként eljönni hozzám , nos elérted azt a Spirituális szintet, hogy úgy érzem, tisztán érzékeled a Lelked miért vezet hozzám és ÉN EZT OLYAN TISZTELETTEL FOGADOM amire a korábbi időkben nem volt "lehetőség"
Sokszor nehéz volt keménynek lenni és azt mondani "minek jöttél ha mindent tudsz ? " ... majd megszakadt a szívem mert közben láttam az szemeitekben, hogy ... a minden tudáson TÚLRÓL AKARSZ MÉG TUDNI ..
hogy hogyan tovább...hogy mi lehet az ÚJ ERŐSSÉGED....hogy a továbbra is kavargó éteri dolgokat hogyan kerüld ki vagy használd javadra...
Már nincsenek gladiátor harcos meetingek nálam ... de ERŐ-SÍTÉSEK IGEN ... épp ezért nagyra tartok mindenkit aki
KÉSZEN ÁLL A FOLYTATÁSRA VAGY A KIVÁNCSISÁG FELÉM HAJTJA...
hiszen eme történetben én egy ÉLŐ KULCS VAGYOK ..sokatok CSODÁLATOS JÖVŐJÉNEK AJTÓIHOZ ...
és én köszönöm, hogy ebben személyesen is részt vehetek ...
és a legfontosabb már nem vagy ember és lélek külön ..ahogy én sem ..
EGYSÉGET ALKOTSZ ÉS HA ÉRKEZEL HOZZÁM ...ÉN MÁR ÍGY TEKINTEK RÁD...hiszen oly sok éve igyekszel ember vagy lélek lenni ....de a ELÉRTED A MISZTIKUS EVOLUCIÓ EGYIK FŐ KRITÉRIUMÁT...
KÉPES VOLTÁL EGGYÉ VÁLNI ....
EMBERKÉNT FELDOLGOZNI, HOGY LÉLEK ÉS EMBER ...EGYÜTT LEHET.... MISZTIKUS ÉS FÖLDI ÉLETKÜLDETÉSÉNEK HÍRNÖKE ...TEREMTŐJE!!!
ha úgy érzed .....szívesen jönnél hozzám személyes konzultációra, misztikus mentorálásra...
a jobb oldali címkék alatt tudsz tájékozódni részletesebben 

Nem e Világi Szeretettel Remek utat kívánok egy Remek Erőkkel bíró Csodás Élet-küldetéshez Neked !
MelEron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése