2018. május 21., hétfő

JÚNIUS - PRIVÁT INÁRIUMOKHOZ
Időponttal kapcsolatban e-mailben tudsz érdeklődni, a június már betelt de nyugodtan írj hátha épp felszabadul egy, amit épp kigondoltál .

szeretettel
MelEronMit takar az INÁRIUM kifejezés ? Olyan mint egy kurzus, meeting, konzultáció, képzés, stb. aminek Te szeretnéd azzá válik !

Lehet kérni kifejezett egy témában ..például van aki konkrét témát akar bogozni 2 órán át, de van aki mindenfélét ... a Lelkedre hallgass mi a legfontosabb számodra éppen ... és akkor biztos, hogy nem véletlen küldd hozzám ...A privát egy személyes Ináriumok előnye, hogy csak azzal az egy személlyel foglalkozok aki épp ott van, így a figyelem , a válaszok , privát-hangulat megmarad annak varázslatában és HATÉKONYSÁGÁBAN !Időtartama maximum 2 óra /25.000 ft 

jelentkezés : meleronnn@gmail.com- de természetesen kérhető egymás után két időpont is ha úgy érzi valaki, hogy több időt szeretne maradni .


(Az időpont foglalási díj befizetése után, az összeg nem visszaigényelhető lemondás esetén DE átkérhető más privát inárium-időpontra ha legalább 24 órával előtte lemondatott az időpont

 (ez egyszer vehető igénybe! ) vagy átruházható más személy részére !Amennyiben nekem szól közbe az élet váratlanul és le kell mondanom az időpontot, abban az esetben visszautalom az összeget, vagy ha új időpont is megfelel akkor áttesszük máskorra - ilyen nagyon ritkán fordulhat elő .Mivel időpontra érkezik mindenki így a késések miatt sajnos nem tudom a csúszást figyelembe venni , sajnos az lejön a 2 órás időtartamból ! Köszönöm  szépen a megértést  !

Ha ott a helyszínen érzi valaki, hogy még maradna plusz 2 órát , arra is van mód ha épp nem érkezik senki más, tehát mindenképp érdemes rákérdezni.Ilyenkor a plusz díj a helyszínen rendezendő és a számlát e-mailben küldöm át . 

Bármikor lehet közben levegőzni, mosdóba menni, enni ami csak jólesik, hiszen semmiféle kötöttség nincs nálam e téren , a lényeg, hogy érdemben jól érezze magát aki eljön . 
Érdemes kényelmes ruhába érkezni , a cipőt nem kötelező levenni, de akinek úgy kényelmes nyugodtan leveheti.Egy kellemes, kedves meghitt kis szobában találsz majd ha érkezel . 


Rólam hétköznapi emberi mivoltom fotói megtalálhatóak külön címke alatt, alapvetően magas és kerek vagyok ez a képeken nem látszik, de jelzés értéke lehet ha esetleg más formát vár valaki ajtónyitáskor.Nálam nincs nemed, korod, hovatartozásod, vallásod...csak TE VAGY MINT EMBER ÉS MINT LÉLEKHATALMASSÁG akit nagyra tartok , hogy épp hozzám érkezel mert úgy érzed.. vannak nálam "KULCSAID " Földi vagy Misztikus életed különféle KAPUIHOZ... Meglehet, hogy tudod pontosan miért akarsz jönni.... nyugodtan írd össze a kérdéseid előre , hiszen nem biztos, hogy ott eszedbe jut mindegyik ..

De az is lehet, hogy csak azt ÉRZED , jönni akarsz .....de nem is érted miért! Ilyenkor a Lelked, a Sorsod jobban tudja...de emberként Neked kell rábólintani ... szeretnél-e engedni ennek a belső sugallatnak .Az Ináriumok helyszíne : Budaörs - Terrapark (google- térképen érdemes megpillantani, autóval és busszal is könnyen megközelíthető, valamint vonattal érkezik - az Örs taxi kedvező áron elhozza )Taxi TIPP: Taxi rendelésnél ha például Budapest busz, vagy vonat állomásról érkezik valaki érdemes mindenképpen előre a neten vagy telefonon taxit rendelni az adott időpontra (például Taxiplus , és más társaság által, mivel ha előre rendel az ember sokkal olcsóbb mintha ott fog valaki helyben taxit (ha esetleg számít az összeg ) . A közelben vannak éttermek, kávézók , bevásárlóközpontok  - ez annak lehet fontos aki nem egyedül érkezik, például hozzák..és addig az őt hozó eltöltheti az időt a pár lépésnyire lévő helyeken . 
További részleteket a  jelentkezés időpont-foglalás utáni e-mailben küldöm .


(Az  időpontokról való bármilyen októl történő esetleges  csúszás - késés ideje levonódik a 2 órás időtartamból, mivel nincs lehetőség a csúszásokra így tudok mindenkit a lefoglalt időben fogadni . Köszönöm szépen a megértést !!! Szeretettel : MelEron )Köszönöm a figyelmedet , ha úgy érzed  jönni szeretnél, ...szeretettel várlak ! MelEron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése