2018. április 24., kedd

TÜNDÉR ÉRZÉKELÉST ÉS ÖSSZMUNKÁT SERKENTŐ - MELERONOS SPECIÁLIS PRIVÁT INÁRIUM

TÜNDÉR ÉRZÉKELÉST  ÉS ÖSSZMUNKÁT SERKENTŐ - MELERONOS SPECIÁLIS PRIVÁT INÁRIUM 

MEGMUTATJÁK AMINEK MÉG CSAK MOST JÖTT EL AZ IDEJE...HOGY AZ EMBERISÉG ELŐTT FELTÁRJÁK !

Ha Téged mindig is vonzottak a Tündér világok, nemedtől, korodtól függetlenül, akkor eljött az ideje annak, hogy magasabb szintre emeld a Tündérekkel való KAPCSOLATOD ..

Akár már felfedezted Őket...akár még csak most szeretnéd ..
Akár már dolgoztál velük sokat...de fejlesztenéd ezt az összmunkát....

akár még csak most ismerkedsz ezzel a Világgal ...

Ahogy a világunk, az életünk emberként szüntelen változik ....ugyanúgy az Ő Világok is fejlődve , VÁLTOZIK ...ÉRTÜNK is...és önmagukért is ...

Érdemes ezt az új áramlatot felvenni és kiaknázni minden segítő szándékukat.... hiszen Ők segíthetik a Földi életed és Misztikus életed-utad is...és TE segítheted életed során az Övékét...

hogyan ? 

Nos erre adok lehetőséget egy kedves finom Tündér Inárium keretén belül hiszen számomra is ez az egyik legkedvesebb Világ ami erőtáraim egyik fontos Ala-P-illére ..

.ha úgy érezd, a Lelked és a csodálatos Tündérek  Neked szánta ezt az Ináriumot.... és
azt érzed :


IGEN AKAROM ! 

akkor .... 
jelentkezés : meleronnn@gmail.com
időpont választás, a szabad időpontok címke alatt található dátumokból 
részvételi díj : 25.000 ft /2 óra időtartam 
helyszín : Budaörs- Terrapark

Lemondás esetén a részvételi díj átkérhető más időpontra (egyszeri alkalommal ) , amennyiben a lemondás a választott időpontot megelőző nap este 20 óráig megtörténik . 
Ha miattam kellene váratlanul lemondani mert a Sors átrendezné, akkor mindenképpen valamilyen ajándék formájában kompenzálom a kellemetlenséget, vagy visszautalom az összeget, vagy levásárolható Erőkincsekre, online könyvekre. 


Bármikor lehet közben levegőzni, mosdóba menni,  hiszen semmiféle kötöttség nincs nálam e téren , a lényeg, hogy érdemben jól érezze magát aki eljön . 
Érdemes kényelmes ruhába érkezni , a cipőt nem kötelező levenni, de akinek úgy kényelmes nyugodtan leveheti.

Egy látszatra kicsinek tűnő helységben fogadom az érkezőket, épp azért, hogy ne vonja el semmi a figyelmet .
Rólam hétköznapi emberi mivoltom fotói megtalálhatóak külön címke alatt, alapvetően magas és kerek vagyok ez a képeken nem látszik, de jelzés értéke lehet ha esetleg más formát vár valaki ajtónyitáskor.

Nálam nincs nemed, korod, hovatartozásod, vallásod...csak TE VAGY MINT EMBER ÉS MINT LÉLEKHATALMASSÁG akit nagyra tartok , hogy épp hozzám érkezel mert úgy érzed.. vannak nálam "KULCSAID " Földi vagy Misztikus életed különféle KAPUIHOZ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése