2018. április 22., vasárnap

MÁJUSI PRIVÁT INÁRIUMOK - LÉLE-K-ONZULTÁCIÓK MÉG SZABAD IDŐPONTJAI

.

Ű


(fotó: 2018. május 6. - mini szeminárium )

2018. Májusi még elérhető Inárium időpontok : 


Ha úgy érzed a 2 óra kevés lenne , természetesen az egymás után lévő két időpont is lefoglalható .


Ha délutáni vagy esti időpontot szeretnél kérni e-mailben kérdezz rá és ha meg tudom oldani mindenképp megvalósítom számodra.


május 28. hétfő 10-12
május 28. hétfő 12:15-14:15

május 29. kedd 10-12
május 29. kedd 12:15-14:15

május 30. szerda 10-12
május 30. szerda 12:15-14:15

május 31. csütörtök 10-12
május 31. csütörtök 12:15-14:15Mit takar az INÁRIUM kifejezés ? Olyan mint egy kurzus, meeting, konzultáció, képzés, stb. aminek Te szeretnéd azzá válik !
Lehet kérni kifejezett egy témában ..például van aki konkrét témát akar bogozni 2 órán át, de van aki mindenfélét ... a Lelkedre hallgass mi a legfontosabb számodra éppen ... és akkor biztos, hogy nem véletlen küldd hozzám ...

A privát egy személyes Ináriumok előnye, hogy csak azzal az egy személlyel foglalkozok aki épp ott van, így a figyelem , a válaszok , privát-hangulat megmarad annak varázslatában és HATÉKONYSÁGÁBAN !

Időtartama maximum 2 óra /25.000 ft 
jelentkezés : meleronnn@gmail.com 
- de természetesen kérhető egymás után két időpont is ha úgy érzi valaki, hogy több időt szeretne maradni .
(Az időpont foglalási díj befizetése után, az összeg nem visszaigényelhető lemondás esetén DE átkérhető más privát inárium-időpontra ha legalább 24 órával előtte lemondatott az időpont
 (ez egyszer vehető igénybe! )

Amennyiben nekem szól közbe az élet váratlanul és le kell mondanom az időpontot, abban az esetben visszautalom az összeget, vagy ha új időpont is megfelel a választott időpont mellé egy 25.000 ft Erőkincs választható a polcokról a kellemetlenségért , de ilyen nagyon ritkán fordul elő , de az élet része. Mindezekért köszönöm a megértést ! )

Mivel időpontra érkezik mindenki így a késések miatt sajnos nem tudom a csúszást figyelembe venni , sajnos az lejön a 2 órás időtartamból ! Köszönöm  szépen a megértést  !

Ha ott a helyszínen érzi valaki, hogy még maradna plusz 2 órát , arra is van mód ha épp nem érkezik senki más, tehát mindenképp érdemes rákérdezni.Ilyenkor a plusz díj a helyszínen rendezendő és a számlát e-mailben küldöm át . 

Bármikor lehet közben levegőzni, mosdóba menni, enni ami csak jólesik, hiszen semmiféle kötöttség nincs nálam e téren , a lényeg, hogy érdemben jól érezze magát aki eljön . 
Érdemes kényelmes ruhába érkezni , a cipőt nem kötelező levenni, de akinek úgy kényelmes nyugodtan leveheti.

Egy látszatra kicsinek tűnő helységben fogadom az érkezőket, épp azért, hogy ne vonja el semmi a figyelmet .
Rólam hétköznapi emberi mivoltom fotói megtalálhatóak külön címke alatt, alapvetően magas és kerek vagyok ez a képeken nem látszik, de jelzés értéke lehet ha esetleg más formát vár valaki ajtónyitáskor.

Nálam nincs nemed, korod, hovatartozásod, vallásod...csak TE VAGY MINT EMBER ÉS MINT LÉLEKHATALMASSÁG akit nagyra tartok , hogy épp hozzám érkezel mert úgy érzed.. vannak nálam "KULCSAID " Földi vagy Misztikus életed különféle KAPUIHOZ... 

Meglehet, hogy tudod pontosan miért akarsz jönni.... nyugodtan írd össze a kérdéseid előre , hiszen nem biztos, hogy ott eszedbe jut mindegyik ..
De az is lehet, hogy csak azt ÉRZED , jönni akarsz .....de nem is érted miért! Ilyenkor a Lelked, a Sorsod jobban tudja...de emberként Neked kell rábólintani ... szeretnél-e engedni ennek a belső sugallatnak .

Az Ináriumok helyszíne : Budaörs - Terrapark (google- térképen érdemes megpillantani, autóval és busszal is könnyen megközelíthető, valamint vonattal érkezik - az Örs taxi kedvező áron elhozza )
A közelben vannak éttermek, kávézók , bevásárlóközpontok  - ez annak lehet fontos aki nem egyedül érkezik, például hozzák..és addig az őt hozó eltöltheti az időt a pár lépésnyire lévő helyeken . 
További részleteket a  jelentkezés időpont-foglalás utáni e-mailben küldöm .

(Az  időpontokról való bármilyen októl történő esetleges  csúszás - késés ideje levonódik a 2 órás időtartamból, mivel nincs lehetőség a csúszásokra így tudok mindenkit a lefoglalt időben fogadni . Köszönöm szépen a megértést !!! Szeretettel : MelEron )


Köszönöm a figyelmedet , ha úgy érzed  jönni szeretnél, ...szeretettel várlak ! 

MelEron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése