2017. május 16., kedd

MINDENKI MÁST ÉRZÉKEL BELŐLEM ..ÉN MINDENKIBŐL A LEGCSODÁSABBAT ÉRZEM !


CSODÁLATOS LEVELEITEK ROVAT - AZ ELTÉRÍTHETETLEN AKI MÉGIS ODATALÁLT A SZEMÉLYES LÉLE-K-ONZULTÁCIÓRA ÉS EME SOROKAT HAGYTA FELÉM KÉSŐBB - ÉN KÖSZÖNÖM ! <3 .... AZ ÉRDEM A TIÉTEK ..HISZEN A CSODÁK TI MAGATOK VAGYTOK !

--------------------
"Drága MelEron....a GPS ugye odafelé a Kelenföld Puskás T.3-ba vitt..de hazafelé is megzakkant..még Kamaraerdöt is végigjártuk miatta -nemrég értem haza..épségben ...és hálatelt szivvel..szó szerint megvilágosodtam.. sok mindenben...é sokkal könyebb a csipöm..szaladás meg majd ezután következik.:)!!!
Nagyon szépen Köszönöm..hogy fogadtál..Köszönöm a plussz idöt..amit kaptam
-és köszönöm..hogy megláttattad velem bizonyos helyzetek és történések helyét..okát...sokszor bizony a hiba az én készülékemben ..programjaimban..látásmódomban volt...
Köszönöm a Szeretö Kedvességed..tanácsaid..és Sorsgyógyitó Ölelésed..Köszönöm szépen a Bizalmad...Szeretettel Hálával és Köszönettel a mai napért ..Érted..és Mindenért
A legnagyobb Lélek-ajándék nekem..a "hazaértem" érzés.. és Te voltál.. ahogy megöleltél...csodálatos Istennöi-Angyali Lényeddel..sugárzóan ..fenségesen..csodaszépen..én ott -ahol ültél-nem fotelt éreztem..hanem trónt..a Bölcs Sárkányharcosét..a Tündérkirálynőét....szóval..csodálatos volt...és kérlek..ezért ne haragudj..de ..bizony ..szivesen megállitottam volna az idöt..:)!!! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése